måndag 8 februari 2010

Vill bara hojta att det här är världens finaste!!
Tycker helt galet mycket om dig Carina!!

söndag 29 november 2009

onsdag 25 november 2009

Står på avsatsen och blickar ut över utsikten, försöker tvinga mig själv att inte titta ner. Ett plötsligt ögonblick av svaghet får blicken att falla, den gråa marken nedanför ser allt annat än mjuk ut. Insikten om avståndet ner dit får benen att förlorar bärkraften och krampaktigt tvingas jag att gripa tag i räcket bakom mig. Genom yrseln ser jag i ögonvrån en skuggfigur som bär på mitt öde, en lina av gummi. För att slippa tänka på hoppet vänder jag mig bort, bort ifrån avgrunden som alltid verkar vilja locka mig att våga språnget för att sedan försöka fånga mig på sin botten.

När min blick nu faller på skuggan så ser jag mig själv stå där, eller kanske snarare en karikatyr av mig och han svarar min blick med ett leende. Ett leende som är entusiastiskt och uppmuntrande, som om även han manar mig att hoppa. Publiken som samlat ser förväntansfulla ut eftersom de liksom karikatyren har glömt alla tidigare hopp. De kommer inte att höra ljudet när linan går av, eller märka hur svårt det är att ta sig upp igen. Det är bara jag som vet, som vet hur djup avgrunden är.

Att jag kommer hoppa e alldeles säkert, men för varje gång minskar tron på att jag någonsin kommer att lyckas.

onsdag 23 september 2009

måndag 21 september 2009

Apropå 100% scout.

Apropå facebookeventet 100% scout som går ut på att alla scouter (eller alla som nåtts av inbjudan och sen tackat ja) skall gå klädda i scoutskjorta nu på onsdag (23/9):


Borde vi inte alla lite oftare bära skjortan (eller övriga profilkläder) till vardags lite oftare? Dels för att det är snyggt, man känner sig stolt som en tupp över att representera det bästa av alla mänskliga ideal (mycket smör där men så är det) och dels för att det är galet bra reklam!

Självklart finns det dem som redan har problem med mobbning eller liknande för att de är scouter och jag tycker absolut inte att de ska använda den som provokation om det innebär en ökad mobbningsrisk.
Men eftersom jag inte är en stark motståndare mot mobbning så anser jag att alla vi som har turen att inte vara förtryckta scouter bör hjälpa till att undanröja den tabu som fortfarande existerar runt scoutskjortan!

Så om ni inte vill ha skjortan på er för er egen skull så ha det för dem som inte kan!!

Syns vi så finns vi, och så länge vi finns så kommer vi göra skillnad!